12.30.2011

[ Ljus i glas...]

Kära läsare!
Då var man åter tillbaka framför skärmen och bloggen. Hoppas ni har haft en fantastisk jul tillsammans med familj och vänner!?
 Själv har jag njutit i fulla drag hemma hos föräldrarna i Dalsland. Mycket mat, stoj och stök hör julen till. Så trevligt och tacksamt. Ändå är det också skönt, att det är över och man kan på något vis åter stressa ner trumvirveln man jobbat upp under hela december månad.

En dag kvar, sedan stiger vi in i ett nytt år. 2012. Kan inte låta bli att förundras hur otroligt snabbt tiden passerar. Nåväl. Nya planer och förväntningar byggs upp, kanske rent av nya drömmar. Hur som helst är det spännande. Livet är spännande!
Har idag pulat fram och tillbaka med dukningen inför nyårsafton. Roligt och svårt samtidigt. Om man till naturen är petig (som jag), kan det ta en evighet innan man hittar rätt upplägg.
Kika gärna in imorgon för bilder av slutresultatet!

Bjuder så länge på lite bilder jag knäppt idag. Slängde snabbt ihop ett stilleben på vardagsrumsbordet av glas och ljuslyktor i olika former. Gav ett supertrevligt uttryck, varmt och glittrande.




Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll! // Fröken M.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...